Cautare

3195 de rezultate pentru "rezultate gradul ii oradea" (6.50 secunde)
Astfel, la societatea oradeana SC Emir Usi Metalice SRL Oradea, comisarii au depistat 5 facturi provenite de la SC Parking Card SRL Oradea, facturi a caror valoare se ridica la circa 1,5 miliarde de lei vechi.
Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, incearca de aproape un an sa vanda prin licitatie publica urmatorul ansamblu de bunuri mobile si imobile, proprietate a debitoarei SC Termoelectrica SA, respectiv CET II Oradea, reprezentand:
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen. Traian Mosoiu" a Primariei Oradea.
Patronatul din Industrie si Comert, in parteneriat cu Primaria Oradea, a organizat, ieri, un seminar cu tema "Dialog economic interregional 2006", in incinta hotelului "Melody" din Oradea. ... Din partea autoritatilor locale au participat Bíró Rozália, viceprimar al municipiului Oradea, si Aurelian Demian, din partea CJ Bihor.
Conducerea fabricii de alumina din Oradea ne-a anuntat, la finele anului trecut, ca a fost inceputa procedura de intrerupere a activitatii de productie de alumina.
Eliminarea avansului la credite, alaturi de renuntarea la limitele pentru ratele lunare, nu afecteaza piata imobiliara din Oradea.
ANAF a numit in functia de sef al Administratiei Financiare a Firmelor Mijlocii Bihor pe Geta Pop, cea care a ocupat, pana la numirea in noua functie, postul de director adjunct la Administratia Financiara Oradea. ... Monica Groza - la contribuabilii mijlocii din Oradea.
Actionarii companiei UAMT SA Oradea, fosta Intreprindere de subansamble si piese pentru mijloace de transport, au renuntat la dividende pentru anul trecut, profitul ramas dupa constituirea rezervelor legale urmand sa fie repartizat pentru rezervele firmei.
Cele mai multe probleme au fost gasite la SC LEASING ROM IFN SA Oradea S-a urmarit cu precadere respectarea prevederilor Ordinului ANPC nr.
ABplus events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de-a doua editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX.
Conducerea RAPAS Oradea a luat decizia, la solicitarea Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bihor care a trimis adresa nr.
In ciuda acestui fapt, de la 1 iulie pretul electrocasnicelor a crescut, la unele magazine din Oradea, cu pana la 44 de lei. ... La magazinele de profil din Oradea, Altex si Flanco Universul Electocasnicelor situatia regasirii in pretul de achizitie a electrocasnicelor a valorii timbrului verde este diferita.
SC Zaharul Oradea a anuntat in urma cu ceva timp ca, din cauza masurilor impuse de UE, a trebuit sa-si intrerupa activitatea timp de trei luni, mai precis pana in luna septembrie.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, azi, la 9:30, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Firma oradeana Expo Varadinum organizeaza, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bihor, ITD Hungary si Camera Economica a Croatiei, in perioada 20-23 septembrie, in incinta Salii Sporturilor din Oradea, cea de-a XI-a editie a Targului international de bunuri de larg consum, Varadinum Expo.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Compania de stat Termoelectrica a reluat procesul de vanzare prin licitatie cu strigare a Centralei Electrice de Termoficare CET II Oradea din judetul Bihor, pastrand pretul de pornire anuntat pentru licitatia anterioara.
69 de plangeri penale "Faptuitorul a racolat diferite persoane care cautau un loc de munca, printre care si subsemnatii, promitandu-ne un loc de munca bine platit in situatia in care vom fi de acord sa scoatem anumite sume de bani de la diferite banci din Oradea, sa-i predam aceste sume, iar el s-a obligat sa achite ratele lunare.
Sediul SC Olimpia SA Oradea, situat pe str. ... Este vorba de cladiri (corp de fabricatie, cladire produse finite, centrala termica, atelier forja si magazie) si un teren de 8.481 m2, situat in Oradea, str. ... 68746 a localitatii Oradea.
google-analytics.com